VD-ersättning har ökat med 940% sedan 1978. Den typiska arbetstagarersättningen har endast ökat med 12% under den tiden: worldnews


Ganska många mer, tydligen, med tanke på hur republikanerna i kongressen pressar på annan massiv utdelning till rika på toppen av $ 1,5 biljoner som de gav dem 2017. Det är inte som de bryr sig, i alla fall; kraschar ekonomin är deras MO. De ärver gynnsamma förhållanden, kör dem i marken, skyller allt på bruna människor och demokraterna som avslutas med att behöva städa upp sin röra och göra miljarder i processen. Sedan på grund av allmänhetens pålitliga idioti, sätts de tillbaka till makten bara en valcykel eller två senare. Den stora lågkonjunkturen har varit en absolut välsignelse för de rika – nästa kommer också. Som ordspråket säger: Problemet är inte att vi inte kan ta hand om de fattiga, det är att vi inte kan tillfredsställa de rika.

Om jag var en mer konspiratorisk sorts, skulle jag säga att den eskalerande top-down klasskrigstjänsten vi ser är oknytligt kopplad till klimatförändringar. Mest mäktiga människor vet att det är verkligt, vi kommer inte att stoppa det, och det kommer att orsaka den mest djupa samhälleliga omvälvningen i inspelad historia. De gör allt de kan för att konsolidera sin kontroll innan skiten träffar fläkten genom att förvara resurser och försvaga stolparna. Något som är giljotiner.Source link

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *