Kinas desinformationskrig försöker vända sina medborgare mot Hong Kong-demonstranterna: världsnya


Användare rapporterar ofta inlägg från den här webbplatsen och ber oss förbjuda det för sensationella artiklar. På / R / Worldnews, är vi emot att filten förbjuder någon nyhetskälla. Läsarna har ett ansvar att vara skeptiska, kontrollera källor och kommentera eventuella brister.

Du kan hjälpa dig att förbättra den här tråden genom att länka till media som verifierar eller ifrågasätter artikelns påståenden. Din länk kan hjälpa läsarna att bättre förstå det här problemet. Om du hittar bevis på att denna artikel eller dess titel är falsk eller vilseledande, kontakta moderatorerna som kommer att granska den

Jag är en bot, och den här åtgärden utfördes automatiskt. Snälla du kontakta moderatorerna för denna subreddit om du har några frågor eller problem.Source link

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *