Södertälje SK – IF Björklöven 18/10: Björklöven är i fin form


Jag gick emot Södertälje SK i senaste omgången och det gav utdelning tillslut, efter en sen vändning från 3-1 till 4-3 av BIK Karlskoga under matchens sista tio minuter. Jag väljer att fortsätta gå emot Södertälje SK även under fredagen då de tar emot ett nytt topplag på hemmaplan. Under fredagen gästas nämligen SSK av Björklöven och det är ett Löven som har börjat säsongen strålande och leder serien efter 8 vinster på de 10 inledande matcherna. Det är främst tack vare ett strålande målvaktsspel av Joe Cannata som briljerat med hela 94,7% shår långt. Kommer han kunna hålla sig runt 94% resten av säsongen eller kommer han börja falla ner till mer normala siffror på sikt? Det återstår att se, men faktum är att hans fina form gör Björklöven väldigt svårslagna för stunden. SSK har som jag skrev i min rek i onsdags inte alls kommit igång än och står nu på endast två segrar på tio matcher och har sjunkit ner på en kvalplats i tabellen nu. Man gjorde förvisso stundtals en bra match mot BIK men föll ändå ihop som ett korthus i slutet. SSK kommer in till denna match med tre raka förluster och fem förluster under senaste sex matcherna och när vi då får fina 1.99 på ett Björklöven i bra form tycker jag inte det är något att tveka på!

Inlägget Södertälje SK – IF Björklöven 18/10: Björklöven är i fin form dök först upp på Tipshunter.com.Source link

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *