IFK Göteborg – Djurgården 21/10: IFK Göteborg – Djurgården


Allsvenskan har aldrig haft en liknande guldstrid innan. I skrivande stund har vi 4 lag på 59 poäng. DIF har idag en chans att koppla ett supergrepp om Lennart Johanssons pokal vid seger. Men på andra sidan står ett Göteborg vars säsong har varit en succé sett till ingångsvärdena. Jag tror verkligen att man kommer bjuda upp till match idag, även om dem på pappret inte har så mycket att spela för, förutom att bli bäst i stan. Men man har en tendes att växla upp när storlagen kommer till Ullevi. Häcken har varit där, likaså Malmö, AIK, Norrköping och Hammarby – den gemensamma nämnaren? Göteborg har inte förlorat någon av dessa. Man har blott en förlust på hemmaplan i år och den kom mot Örebro i somras. Djurgården å sin sida är seriens bästa bortalag och har verkligen imponerat. Nu tror jag dock att man känner lite press efter gårdagens resultat i Stockholm och Falkenberg. Jag tycker dock att vi får en väldigt generös lina här, jag tror på en tight match och när vi får 1.62 på Göteborg +1 så tar vi det alla dagar i veckan. Spelet innebär vinst vid Göteborgs vinst eller kryss och pengarna tillbaka vid uddamålsförlust.

Inlägget IFK Göteborg – Djurgården 21/10: IFK Göteborg – Djurgården dök först upp på Tipshunter.com.Source link

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *