Mora – Björklöven 25/10: Löven ser svårslagna ut!


Björklöven går verkligen som tåget i HockeyAllsvenskan. Efter de 13 inledande matcherna står man på hela 10 segrar och 30 inspelade poäng med fina 40-20 som målskillnad. Man ser ut som ett riktigt topplag på isen och dominerar sina matcher på ett bra sätt samtidigt som målvakterna nu spelar på en ruggig nivå, detta gör Löven extremt svårslagna för stunden. Under fredagen åker Umeålaget söderut till Dalarna för att möta Mora IK. Det är ett Mora som förra säsongen spelade i SHL men som inte alls fått igång sitt spel denna säsong i HockeyAllsvenskan. Efter 12 spelade matcher har Mora 6 segrar och 16 inspelade poäng, med en målskillnad på 21-27. Det ger dalalaget en sjundeplats i tabellen, ett riktigt mittengäng med andra ord. Björklöven kommer till fredagens match med fyra segrar under de sex senaste matcherna samtidigt som Mora har endast en seger under sina fyra senaste matcher. Med tanke på hur bra Björklöven ser ut för stunden och vilken tveksam inledning på säsongen som Mora har haft så känner jag att allt talar för Björklöven här. Så länge vi får över 2 gånger degen på Björklöven så är det bra spelvärde i denna match och när det erbjuds hela 2.25 slår jag till direkt här!

Inlägget Mora – Björklöven 25/10: Löven ser svårslagna ut! dök först upp på Tipshunter.com.Source link

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *