Bournemouth – Manchester United 02/11: Bournemouth – Manchester United


Jag tipsade om Manchester United i den förra ligamatchen borta mot Norwich och gör det nu igen. Denna gång åker Manchester United till Vitality Stadium för att ta sig an Bournemouth. Manchester United är fortfarande piskade att vinna för att inte tappa mark i Premier League. Det var Manchester United när de åker till Norwich och det är de även nu. Om Manchester United ska vara med i guldstriden får de inte tappa poäng här. Både Bournemouth och Manchester United ligger på den övre halvan av tabellen med 13 poäng efter 10 spelade omgångar. Under de sista tre senaste matcherna som Manchester United har spelat så har tränaren Ole Gunnar Solskjær infört ett 3-4-1-2-system, som har visat sig vara extremt framgångsrikt. Sedan dess har det blivit oavgjort mot Liverpool, sedan en trygg 1-0-seger mot Partizan Belgrad i Europa League och senast blev det 3-1 borta mot Norwich i ligan. Systemet har fokuserat på en beslutsam baklinje och ett högt tempo i anfallsspelet. Dessa är Manchester Uniteds starka sidor och något som laget kommer att fortsätta satsa på. Motståndarna Bournemouth har fått en rejäl svacka i anfallsspelet. På de tre senaste ligamatcher har det blivit 0 (!) gjorda mål. Motståndarna har varit Arsenal, Norwich och Watford. De två sistnämnda ligger sist i tabellen så där kan vi kräva mål från Bournemouth. Men så blev det inte. Och inte heller blir det lättare när Manchester United, som har försvarat sig starkt, kommer på besök. Manchester United har hittat en topp form, ett starkt system som passar dem och samtliga spelare är motiverade. Då Manchester United är en bättre på samtliga positioner i startelva och har ett fungerande anfallsspel ska detta bortamöte vinnas minst varannan gång. Spelbolagen erbjuder en bit över dubbla degen. Så det blir ett spel på en rak Manchester United seger i matchen. ______________________ https://spreadsheet.se/campione

Inlägget Bournemouth – Manchester United 02/11: Bournemouth – Manchester United dök först upp på Tipshunter.com.Source link

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *