Jisses, detta monsterodds MÅSTE MAXSPELAS till detta värde !


Tipshunter grundandes 2010 med syftet att samla speltips från olika hemsidor. Sedan lanseringen av Tipshunter har fler och fler hemsidor och bloggar börjat skriva speltips och vårt mål är att samla bettingtips från de seriösa aktörer som finns utan på marknaden.

Vi är själva väldigt intresserade av betting och vi hoppas att denna tjänst är till lika stor nytta för er som vi tycker att den är för oss. Har du själv en hemsida där du skriver oddstips får du gärna kontakta oss så kan vi lägga till dina speltips i vårt flöde. Vårt krav är att ni tar er betting på allvar och helst ser vi att ni bokför era speltips så att besökare kan veta hur ni presterar.

Source link

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *