PSG – Club Brugge 06/11: PSG – Club Brügge


Champions League rullar vidare och ikväll har vi sikte på Paris som tar emot Club Brugge. PSG har trots avsaknaden av Neymar sett väldigt bra ut på sistone. Mbappe är en helt fantastisk fotbollsspelare och Di Maria ser ut som en uppjackad version av spelaren han var i Real Madrid. Nu möter man alltså ett lag man slog på bortaplan med 5-0 hemma och jag ser inte hur detta inte ska bli en klar seger. Vi får en 1,5 lina på ett lag som gjort 18 mål på sina 5 senaste matcher. Idag blir det bekvämt, PSG vinner med minst 2 mål och säkrar slutspelsplats samt befäster sin 1:a placering i gruppen

Inlägget PSG – Club Brugge 06/11: PSG – Club Brügge dök först upp på Tipshunter.com.Source link

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *