Chelsea – Crystal Palace 09/11: Chelsea – Crystal Palace


Det är ett tufft möte i Premier League när Chelsea välkomnar Crystal Palace, där Chelsea är favoriter till att vinna matchen. Chelsea har en fin form med fem raka segrar ligan, som gör att laget parkerar på en 4:e plats. Motståndarna Crystal Palace befinner sig också på den övre halvan av tabellen och är alltid svåra att möta. Chelsea håller på och bygger något starkt igen, under ledning av den förre Chelsea spelaren Frank Lampard. De är långt ifrån färdiga och har en hel del att jobba vidare på, bland annat spelet på hemmaplan, som vi kunde se mot Ajax i Champions League i veckan. Där log Chelsea under med 2 – 4 innan två Ajax spelare visades ut och Chelsea kunde kvittera till 4 – 4. Just Frank Lampard kommenterade efter matchen att Chelsea var starka som hämtade upp ett 1 – 4 underläge, men i ärlighetens namn hade Ajax utklassat dem under stora delar av matchen, innan utvisningarna kom. Återigen kunde vi se stora brister i Chelseas förvar, med två självmål på grund av brist på koncentration samt ytterligare ett försvarsmiss. Totalt har det blivit 9 insläppta mål på de senaste 4 matcherna, vilket är på tok för högt. Crystal Palace har fått en bra start på säsongen, trots att det har gått lite sådär på sistone. Det härliga är att det endast skiljer 2 poäng upp till tabellfemman Arsenal, som har en Europa League plats som tabellen ser ut just nu. Crystal Palace har klarat av att höja sitt spel rejält när de har mött svårare lag. De har lyckats ta poäng på bortaplan mot bland andra Arsenal, Man United och West Ham United den här säsongen och kan även utmana Chelsea, som har problem med skador och avstängningar. Mason Mount är ankelskada. Ross Barkley har ett liknande problem. N’Golo Kante har varit skadad länge nu men kan komma att starta ändå, i stället för Jorginho, som är avstängd på grund av fem gula kort. Oklart är det kring vänsterbackspositionen, där Emerson Palmieri kan komma att återvända i stället för Marcos Alonso. Antonio Rudiger har börjat träna igen, men är långt ifrån skadefri. Samma med Ruben Loftus-Cheek. Crystal Palace har ett frågetecken på James McCarthur som har haft ont i ryggen sedan matchen mot Leicester i förra veckan, samt att Mamadou Sakho och Andros Townsend med största sannolikhet inte blir matchklara till detta möte. Jag förväntar mig att Crystal Palace i vanlig ordning steppar upp när de möter ett större lag och krigar helhjärtat i denna match. Chelsea är favoriter och ska vara det, men någon utklassning tvivlar jag starkt på. Så det blir ett spel på asiatisk handikapp på Crystal Palace 1,5 mål i matchen. Crystal Palace får alltså inte förlora med fler än ett måls marginal. Möjlig startelva Chelsea: Arrizabalaga, Azpilicueta, Zouma, Tomori, Palmieri, Kante, Kovacic, Willian, Pulisic, Hudson-Odoi och Abraham. Möjlig startelva Crystal Palace: Guaita, Ward, Tomkins, Cahill, Van Aanholt, McCarthy, Kouyate, Milivojevic, Schlupp, Zaha och Ayew. ______________________ https://spreadsheet.se/campione

Inlägget Chelsea – Crystal Palace 09/11: Chelsea – Crystal Palace dök först upp på Tipshunter.com.Source link

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *